EjoyMedia Header  
  EjoyMedia Header  
 
 
    Despre EnjoyMedia  
 

EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design Login

Username :

Password :Forgot Details?
Despre EnjoyMedia


EnjoyMedia este un concept de promovare online creat in urma experientei acumulate de catre membrii echipei pe parcursul a 5 ani de lucru in diverse companii si proiecte private. Nu putem spune ca am acumulat aceasta experienta intr-un anumit sector sau intr-o anumita zona a tarii, intrucat am lucrat pe proiecte cu acoperire nationala, si ca si in prezent, echipa este distribuita momentan in Galati, Sibiu si Suceava.

Ce urmarim prin aceasta formula de promovare?

In incercarea de a obtine o cota din piata de webdesign si cea de imagine fotografica disponibila la nivel national punem accent pe crearea unor relatii de lunga durata cu clientii nostri. Stim ca un site nu poate aduce intotdeauna beneficii astronomice afacerii, insa cu siguranta ii confera un plus in privinta imaginii.

Cu cateva conditii:

  • Continutul si aspectul materialelor sa fie actualizate si sa reprezinte la zi imaginea firmei;
  • Clientul sa inteleaga ca experienta noastra il poate ajuta in atingerea scopului privind promovarea si sa actioneze in consecinta;
  • Clientul sa accepte faptul ca promovarea imaginii este o optiune pe termen lung si sa fie dispus sa ne dea concursul in acest sens. Din punct de vedere al costurilor, functie de natura afacerii reprezentate, e posibil ca realizarea sitului sa nu fie decat un prim pas in promovarea ofertei sau imaginii. Un exemplu concret il pot constitui magazinele virtuale cu dinamica ridicata a ratei schimbarii produselor facand absolut necesara mentinerea ofertei actualizate, a promotiilor, etc.

De ce noi ?

Suntem o echipa mica, interesata de dezvoltarea acestei activitati pe termen lung. Luand in considerare dinamica pietei, numarul si valoarea concurentilor, posibilitatile si ambitiile noastre, tindem spre crearea unor relatii solide cu clientii nostri. Nu ne permitem sa pierdem increderea vreunui client, stiind cat de pretios este pentru noi.

Va asiguram de intreaga noastra cooperare si de faptul ca vom pune in slujba imaginii noastre toate cunostiintele si abilitatile tehnice si estetice.

 
  EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design  
  Webdesign, programare¬†EnjoyMedia - Web Design, Identitate Online, Fotografie profesionala ¬†2010. Toate drepturile rezervate. EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design