EjoyMedia Header  
  EjoyMedia Header  
 
 
    Fotografie  
 

EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design Login

Username :

Password :Forgot Details?
Fotografie Digitala Profesionala


EnjoyMedia - Servicii de Fotografie Digitala Profesionala

Fotografie de corporatie

EnjoyMedia va sustine in eforturile de a va contura si mentine la standarde inalte imaginea companiei sau afacerii dumneavoastra. Va punem la dispozitie servicii de fotografie digitala profesionala, realizata cu echipamente de ultima generatie din gama Canon Eos Digital.

Avem experienta in fotografie industriala, fotografie de produs, fotografie de amenajari interioare si mobilier, fotografie de proces, imagini in locatie ( foto restaurante, baruri, hoteluri, hale de productie, locatii industriale), fotografie de portet, fotografie de arhitectura, fotografie de sport.

Realizam si fotografii de evenimente precum lansari de produse, evenimente de PR, aniversari ale companiilor, fotografii de prezentare companie.

Ne adresam companiilor si persoanelor fizice care recunosc valoarea unor fotografii de calitate si care inteleg necesitatea si justificarea economica a acestora prin prisma asigurarii calitatii imaginilor in conditiile impuse de costurile de tipar.

Imaginile finale pot fi prelucrate pentru tipar sau vizonare pe monitoare/ video-proiectoare.

Exemple de utilizare a fotografiilor realizate de catre EnjoyMedia pot fi constituite de:
cataloage de prezentare, brosuri, mape de presa, papetarie dedicata pentru prezentarile de companie, magazine virtuale.

Realizam fotografiile digitale in studioul propriu sau in locatia clientului, unde putem instala echipament dedicat pentru fotografie de studio, pentru o gama larga conditii si configuratii.

Cateva fotografii din portofoliul general al unuia dintre fotografii nostri puteti vizona AICI.

Va multumim pentru vizita si speram sa va alaturati clientilor EnjoyMedia !

 
  EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design  
  Webdesign, programare¬†EnjoyMedia - Web Design, Identitate Online, Fotografie profesionala ¬†2010. Toate drepturile rezervate. EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design