EjoyMedia Header  
  EjoyMedia Header  
 
 
    Fotografie > Exemple Servicii Foto > Fotografie industriala  
 

EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design Login

Nume Utlizator :

Parola :Ati Uitat Detaliile?
Servicii de fotografie industriala si de productie


Conditii impuse de fotografia industriala si de proces

Rolul acestui tip de fotografie consta in ilustrarea mediului in care va realizati activitatea in cadrul brosurilor, revistelor sau publicatiilor de orice gen, a rapoartelor anuale, cataloagelor de identitate, mapelor de presa pentru evenimente, etc. Nu se urmareste in mod deosebit redarea realitatii din intreprindere, cat atmosfera creata de personalul ce lucreaza cu tehnologie de ultima ora, echipamante de top.

Tipuri de fotografii din aceasta categorie: 

 • Fotografie industriala de interior;
 • Fotografie industriala de exterior;
 • Fotografie de proces tehnologic;
 • Fotografie utilaje si echipamente industriale;
 • Fotografie oameni la lucru;

Data fiind natura acestui tip de fotografie, sedintele se vor realiza in locatia clientului cu tot echipamentul fotografic necesar. In cazul fotografiei de exterior un factor care trebuie luat in considerare este starea vremii si momentul zilei pentru folosirea luminii naturale in mod cat mai eficient.

Este important de stabilit de comun acord cu clientul care sunt trasaturile proceselor sau a locatiilor ce urmeaza a fi fotografiate, pentru illustrarea cat mai elocventa a acestora.

Intrucat specificatiile privind organizarea sedintelor foto in mediul industrial difera radical de la un caz la altul, va rugam sa ne informati asupra eventualelor cerinte specifice precum: echipament de protectie obligatoriu, mediu de lucru, acte si proceduri de urmat pentru accesul in institutie, prezenta eventualelor zone in care fotografiatul este interzis, etc. 

In privinta conditiilor de lucru dorim sa specificam ca avem experienta de lucru in mediul industrial, astfel ca odata informati asupra conditiilor (toxicitate, pericole, inaltimea la care se lucreaza, etc) vom lua masurile de precautie necesare si vom fi pregatiti pentru orice conditii. Varsta si pasiunea ne imping inainte.

Optiuni  tehnice de executare a imaginilor industrale si de proces:

 • Fotografiere in lumina naturala sau continua;
 • Blitzuri profesionale de studio, utile in fotografia industriala de interir sau fotografia de proces tehnologic, lumina difuza (Set Elinchrom D4, 400 W/s stative reglabile SoftBoxuri, temperatura de culoare calibrata la 5500 grade Kelvin)
 • Blitz-uri dedicate 580 EX II;
 • Panouri reflectorizante;
 • Folosirea trepiedului pentru situatii in care nivelul de lumina este scazut;
 • Functie de specificatiile proiectului vom fi pregatiti cu prelungitoare electrice, echipamente de protectie, echipamente de alpinism industrial, etc.

Livrarea imaginilor se face pe CD/DVD, in format Jpeg salvat la calitate maxima.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

 
  EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design  
  Webdesign, programare¬†EnjoyMedia - Web Design, Identitate Online, Fotografie profesionala ¬†2010. Toate drepturile rezervate. EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design