EjoyMedia Header  
  EjoyMedia Header  
 
 
    Fotografie > Mod de lucru > Dimensiuni si utilizare  
 

EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design Login

Username :

Password :Forgot Details?
Dimensiuni si utilizare


In momentul in care am decis sa ofertam servicii foto am luat  in considerare abilitatile creative si tehnice ale echipei, pe baza acestor considerente am creat lista de achizitii de echipamente.

Fotografiem mereu la cea mai mare dimensiune de care sunt capabile aparatele noastre (8 MP sau 12 MP) in format Raw pentru a ne asigura cea mai ridicata flexibilitate in prelucrare. Doar in cazurile in care clientul are nevoie de fotografii imediat vom fotografia in format Jpeg elimiand astfel etapele de conversie si chiar de prelucrare daca este cazul.

Canon Eos 5D
4368 x 2912 pixels - 12.8 Megapixeli
(printabil la 24x36 cm la 300 dpi sau 36x54 cm la 200dpi)

Canon Eos 350D

3456 x 2304 pixeli = 8.2 Megapixeli
(printabil la 14.8x22.2 cm la 300 dpi)

Pentru tiparirea pe afise de mari dimensiuni se folosesc in general valori scazute ale rezolutiei, compensate prin distanta de la care este vazut afisul. Astfel un afis de tip billboard pozitionat pe margina unei autostrazi sau pe o cladire inalta poate fi realizat fara probleme cu imagini obtinute din senzori de 6 Megapixeli.
Anterior tiparirii imaginea se interpoleaza la dimensiunea de printare.

 
  EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design  
  Webdesign, programare¬†EnjoyMedia - Web Design, Identitate Online, Fotografie profesionala ¬†2010. Toate drepturile rezervate. EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design