EjoyMedia Header  
  EjoyMedia Header  
 
 
    Web Design  
 

EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design Login

Username :

Password :Forgot Details?
Web Design


Ce este un website si cand va este necesar?

Daca detineti o afacere pe care doriti sa o mentineti sau sa o dezvoltati pe viitor atunci trebuie sa anticipati din timp impactul care il va avea internetul asupra ei.

Fie ca detineti un brand sau vreti sa creati unul nou, sau aveti o afacere care va aduce in contact permanent cu clienti noi, trebuie sa fiti atenti la perceptia clientilor asupra afacerii dumneavoastra si implicit la gradul de incredere si solvabilitate care il inspira tehnicile de comunicare folosite in relatia cu clientii si partenerii de afaceri.
         
La inceputul anilor 2000 erau peste 9 milioane de site-uri iar numarul lor creste de atunci cu aproximativ 50.000 pe saptamana, creand astfel din internet un mediu de comunicare popular si indispensabil.
Lipsa unui mediu de comunicare sau a unei posibilitati de contact facil din partea clientilor si partenerilor cu firma dvs scade exponential increderea si solvabilitatea acesteia in conditiile actuale de concurenta.

De asemenea mai trebuie mentionat ca in momentul in care optati pentru constructia unei pagini web trebuie sa aveti in vedere 2 intrebari de baza legat de scopul de marketing care trebuie sa-l atinga pagina web si modul in care aceasta pagina isi va indeplini rolul in promovarea imaginii si serviciilor companiei dumneavoastra.

Scopul unui website

Din punct de vedere al marketing-ului o pagina web poate avea 2 functii diferite si care nu pot fi indeplinite simultan ceea ce inseamna ca:
- O pagina web poate fi folosita ca mediu de comunicare pentru un brand/companie/persoana si
care transmite doar informatii precise despre produsele sau serviciile furnizate, precum si datele de contact/termeni/conditii pentru o comunicare facila.   
- O pagina web poate fi initiata ea insasi ca o afacere, iar acest lucru presupune crearea unui brand dedicat pentru mediul on-line si care trebuie sa se supuna unor reguli stricte de marketing incepand de la conceperea brand-ului si a paginii web si continuand cu planul de promovare si implementare in piata a acestuia.

Modul in care va poate ajuta un website

In functie de de publicul tinta caruia i se adreseaza un site acesta trebuie sa indeplineasca anumite cerinte de aspect si functionalitate. Din punct de vedere constructiv site-urile pot avea la baza mai multe limbaje de programare care pot influenta atat in mod pozitiv dar si negativ aspectul sau functionalitatea lor.

Site-urile cu elemente grafice dinamice si cu un continut multimedia ridicat pot fi greu accesibile navigarii unui utilizator cu o conexiune la internet nu foarte performanta si de aceea nu sunt recomandate companiilor care folosesc pagina web pentru comunicarea cu partenerii de afaceri.

Site-urile cu elemente grafice dianamice si continut multimedia ridicat sunt indicate in general pietei de retail sau portalurilor destinate petrecerii timpului liber, deoarece in cazul unor astfel de site-uri timpul necesar rasfoirii unui astfel de site nu mai reprezinta un criteriu principal de selectie din partea vizitatorilor in majoritatea cazurilor.

Daca doriti sa aflati mai multe despre marketing-ul on-line completati formularul de contact iar un consultant Enjoy Media va intra in legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp, sau urmariti lista de intrebari frecvente unde veti putea gasi raspunsul la o parte din intrebarile legate de constructia, destinatia si modul de functionare al unui web site.

 

 
  EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design  
  Webdesign, programare¬†EnjoyMedia - Web Design, Identitate Online, Fotografie profesionala ¬†2010. Toate drepturile rezervate. EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design